Cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume, aflat la Sulaibiya, Kuweit a luat foc. Incendiul este extrem de puternic și poate fi văzut din satelit. Se estimează că depozitul are în jur de 7 milioane de anvelope.

Cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume a luat foc

Incidentul din Kuweit se poate transforma într-un dezastru global de mediu dacă incendiul izbucnit nu este potolit în cel mai scurt timp.

În mediul virtual circulă un filmuleț în care milioane de pneuri ard și scot un fum negru și dens. Internauții îl distribuie intens și reacționează activ asupra acestei tragedii.

Acest incendiu poate deveni o catastrofă pentru planetă din cauza fumului și subtanțelor toxice care sunt degajate în aer din urma arderii pneurilor. Arderea lor pot duce la probleme de sănătate precum astmul.

Anvelopele de la acest depozit ar proveni atât din Kuweit, cât și din alte state.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.