O firmă australiană de articole sportive a pretins, odată cu lansarea unor noi noi haine pe piață, că acestea opresc răspândirea COVID-19. Ce amendă a primit aceasta!

Firma Lorna Jane a făcut marele anunț că folosește „o tehnologie revoluționară” numită LJ Shield pentru a preveni „transferul tuturor agenților patogeni”, potrivit celor de la BBC. În plus, reprezentanții acesteia au susținut sus și tare că îmbrăcămintea lor chiar a dat rezultate în ceea ce privește răsăndirea virusului care a pus stăpânire pe lume.

Un judecător australian a declarat că afirmația firmei respective a fost una „explozivă, prădătoare și potențial periculoasă” și tocmai de aceea au primit o pedeapsă pe măsură și anume o amendă de 3 milioane de dolari.

„Un furnizor de încredere ne-a vândut un produs care nu a funcționat așa cum a promis. Ei ne-au făcut să credem că tehnologia din spatele LJ Shield era vândută în alte țări din Australia, SUA, China și Taiwan și că era atât antibacteriană, cât și antivirală. Am crezut că transmitem un beneficiu clienților noștri””, a declarat directorul executiv al Lorna Jane, Bill Clarkson.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.