Un șobolan a întrerupt o ședință a Parlamentului regional din Andaluzia. Micul rozător a intrat în sala unde se desfășura ședința spaniolilor exact când aceștia urmau să voteze.

Un șobolan a întrerupt o ședință a Parlamentului din Andaluzia

În sala de ședințe s-a instalat un haos în momentul în care șobolanul și-a făcut apariția. Din clipul video se poate observa cum persoana care coordona şedinţa se sperie în momentul în care vede rozătoarea cum fuge pe sub birouri.

Politicienii s-au ridicat panicați de pe scaunele lor şi au încercat disperați să evite întâlnirea cu șobolanul. Se pare că rozătoarea ar fi fost destul de măricică.

Rozătoarea a întrerupt votarea

În scurt timp, întreaga situaţie a fost rezolvată, iar politicienii spanioli s-au întors la locurile lor și au continuat ședința.

Imaginile au devenit virale în mediul online, iar internauții au lăsat tot felul de comentarii amuzante.

”Voia doar să ia și el parte la întâlnire. Bună treabă, micuțule!”, ”Un singur șobolan și au uitat de toate sofisticăriile”

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.