Meghan Markle va crea şi va produce pentru platforma Netflix serial de animaţie care doreşte să stimuleze tinerele fete să se emancipeze şi care vor avea ca surse de inspiraţie personalităţi feminine din istorie, a anunţat miercuri fundaţia pe care ducesa o administrează împreună cu prinţul Harry, informează AFP.

''Asemenea multor fete de vârsta ei, eroina noastră, Pearl, caută să se descopere pe sine încercând în acelaşi timp să facă faţă provocărilor zilnice'', a precizat într-un comunicat ducesa de Sussex, care a născut recent o fetiţă.


  • Inspirată din mai multe personalităţi istorice feminine, eroina va învăţa treptat să-şi cunoască forţele şi să se emancipeze.

  • Nu a fost comunicată data la care va fi lansat serialul, care s-ar putea intitula ''Pearl''.

  • Cineastul David Furnish, soţul lui Elton John, este unul dintre coproducători.


Harry şi Meghan, care s-au mutat în California şi s-au retras din familia regală britanică, administrează fundaţia Archewell, organizaţie de caritate, dar şi o companie de producţie audiovizuală, care a semnat parteneriate lucrative cu platformele Netflix şi Spotify. AGERPRES.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.