Paris Hilton va prezenta "Cooking with Paris", o emisiune culinară care va fi lansată pe 4 august pe platforma Netflix.

Emisiunea, anunţată luni de gigantul de streaming, va avea şase episoade şi a fost inspirată de clipul postat de Paris Hilton anul trecut pe YouTube, în care vedeta găteşte o lasagna şi care a strâns peste 5 milioane de vizualizări.

"Inspirată de acest video viral pe YouTube, Paris ne va prezenta magazine cu bunătăţi, o masa aranjată frumos şi chiar ar putea învăţa să se mişte în bucătărie", a precizat Netflix într-un comunicat.

"Nu este o bucătăreasă cu experinţă şi nici nu încearcă să fie. Cu ajutorul prietenelor sale vedete, ea va explora noi ingrediente, noi reţete şi electrocasnice de bucătărie sofisticate", precizează Netflix.

Ideea aminteşte de formatul pe care Selena Gómez l-a lansat anul trecut pe HBO Max, în care cântăreaţa învaţă să pregătească noi reţete de la bucătari-şefi celebri din întreaga lume şi care a fost reînnoit pentru un nou sezon.

„Cooking with Paris" marchează totodată reîntoarcerea lui Paris Hilton la televiziune.

După ce a stat mai mulţi ani departe de lumina reflectoarelor, moştenitoarea imperiului hotelier care îi poartă numele a prezentat în 2020 documentarul "This Is Paris", un film de aproape două ore oferă publicului o faţă mai puţin cunoscută a vieţii sale.

Prin acest film, Paris Hilton a dorit să se îndepărteze de imaginea care o consacrase, când a ocupat primele pagini ale ziarelor cu scandaluri sexuale, dependenţa de alcoolul şi problemele cu justiţia pentru care a primit o condamnare la închisoare în 2007.

Însă după 2010, popularitatea ei a scăzut vertiginos în comparaţie cu alte celebrităţi, mai angajate în cauze sociale şi distanţate de stilul de viaţă provocator.

Paris Hilton mărturiseşte în acest documentar că, pe când avea 16 ani, a fost dusă la un internat din Utah pentru tineri cu probleme unde a suferit abuzuri verbale şi fizice alături de alte fete, potrivit AGERPRES.

Citeste si:
Iulia Albu și-a scos colții! Ce a putut spune despre Andreea...
Iulia Albu și-a scos colții!...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.