Omul de afaceri, Sir Richard Branson a lansat primele zboruri comerciale în Spațiu. Acesta a călătorit cu nava VSS Unity până la 80 de km deasupra suprafeței Pământului. Afaceristul își dorește să construiască în viitor un hotel direct pe Lună.

Richard Branson va construi un hotel pe Lună

Omul de afaceri, Richard Branson intenționează să construiască un hotel pe Lună pentru că este ceva la care „a visat întotdeauna”, relatează Daily Mail. O călătorie în Spațiu cu nava spațială Virgin Galactic costă aproximativ 250.000 de dolari.

Branson a spus că nu se oprește aici. Afaceristul intenționează să construiască nave care să poată zbura mai departe în spațiu și pentru un timp cât mai îndelungat.

Expediții în spațiu

„Dacă într-o zi vom construi un hotel pe Lună, lucru la care am visat întotdeauna, sau dacă vom lăsa copiilor mei să facă asta, vom vedea. Dar încă este un vis pe care, dacă voi avea timp în viața asta să îl fac, ar fi ceva ce mi-ar plăcea să fac la un moment dat”, a spus miliardarul.

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon și Blue Origin, va deveni al doilea miliardar ce se va aventura într-o călătorie în Spațiu cu propria navă. După, compania va pune la dispoziție pentru doritori, călătorii scurte în spațiu, asemănătoare cu cele efectuate de Virgin Galactic, la prețul de 200.000 de dolari.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.