Un bărbat român, în vârstă de 38 de ani a fost împușcat într-un parc din Munchen de către polițiștii din Germania, după ce acesta i-ar fi atacat cu un obiect asemănător cu un cuțit.

Român împușcat de polițiștii germani într-un parc din Munchen

Un român a atacat polițiștii germani cu un cuțit artizanal după un control de rutină în data de 7 iulie, în Parcul Englez din Munchen, potrivit BILD.

Polițiștii germani erau îmbrăcați în civili și au deschis focul după ce bărbatul s-a pus în genunchi și a scos arma, care semăna foarte mult cu una reală. Victima a fost împușcată în zona pieptului și a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale.

În ce stare se află bărbatul împușcat

Unul dintre polițiști a sunat la serviciul de ambulanță în jurul orei 17.55, anunțând că o persoană este rănită în partea de vest a digului Oberfohringen.

Polițiștii i-au acordat primul ajutor victimei până la sosirea ambulanție. A fost solicitat și un elicopter de poliție și a acesta a zburat peste Parcul Englez în doar câteva minute.

Retail jobs

În jurul orei 18:33, victima a fost preluată de către echipajele medicale și transportat de urgență la spital, unde, a fost operată. La momentul actual, starea bărbatului este stabilă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.