Un avion de dimensiuni mici folosit pentru paraşutism, ce avea nouă persoane la bord s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Orebro din Suedia.

Un avion din Suedia s-a prăbușit imediat după decolare

„Este un avion cu paraşutişti care s-a prăbuşit după decolare”, a declarat Emil Gustavsson, şeful salvatorilor de la Centrul de coordonare a operaţiunilor de salvare.

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Orebro, la aproximativ 160 km nord-vest de capitala Stockholm.

Mai multe persoane au decedat

Avionul cu elice s-a prăbuşit lângă o pistă şi ''din câte ştim, este legat de decolare'', a declarat un oficial al serviciilor de salvare. Opt paraşutişti şi un pilot se aflau în avion.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a precizat că o persoană este ''grav rănită'' și a fost spitalizată. Mai multe persoane și-au pierdut viața în acest accident, însă autoritățile au refuzat să furnizeze un bilanţ al victimelor accidentului, potrivit Agerpres.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.