Autoritățile japoneze au anulat ștafeta flăcării olimpice de la Tokyo în contextul pandemiei de coronavirus.

Ștafeta flăcării olimpice, oprită din cauza pandemiei

BBC a anunțat că ștafeta flăcării olimpice va fi înlocuită de ceremonii online. Doar etapa desfășurată în insulele Ogasawara va continua conform planificării inițiale.

Jocurile Olimpice de vară, ediția 2020, urmează să se înceapă de pe data de 23 iulie, anul curent, în ciuda părerilor controversate și a situației epidemiologice.

Japonezii au fost contra desfășurării Jocurilor Olimpice

Cu doar câteva luni în urmă, japonezii au protestat în stradă și au cerut amânarea sau anularea competiției din cauza pandemiei cu coronavirus.

Ștafeta torței olimpice a fost supusă la mai multe incidente, încă de la debutul său din luna martie. Circa jumătate dintre etapele ștafetei au fost perturbate de oamenii revoltați. Metropolele Kyoto și Hiroșima au anulat, la rândul lor, evenimentul.

Retail jobs

Femeie arestată după ce a încercat să stingă flacăra olimpică

O femeie din Japonia în vârstă de 53 ani a fost arestată de poliţiști după ce a încercat să stingă flacăra olimpică. Aceasta a „atentat” asupra flăcării cu un pistol cu apă în momentul în care trecea ştafeta prin prefectura Ibaraki.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.