Un panda roşu a dispărut de la Grădina Zoologică din Duisburg. Angajaţii grădinii zoologice, care se află în vestul oraşului au căutat animalul, al cărui nume este Jang, încă de la începutul zilei de joi.

Nu este clar deocamdată dacă exemplarul de panda roşu ar fi evadat nu doar din ţarcul său, ci şi din perimetrul grădinii zoologice.

Reprezentanţii Duisburg Zoo spun că Jang ar putea să se fi căţărat în unul dintre numeroşii copaci care se află în incinta grădinii zoologice.

Ei au cerut persoanelor care văd exemplarul de panda roşu să contacteze imediat Poliţia locală şi le-au recomandat, totodată, să nu încerce să captureze singure fugarul.

Acest animal care poate atinge lungimi de aproximativ 50 de centimetri (fără coadă) şi o greutate de circa cinci kilograme este inofensiv faţă de oameni, conform aceleiaşi grădini zoologice din Germania, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.