Locuitorii din satul Kogilban, statul indian Karnataka, au fost îngroziți după ce au văzut un crocodil imens ce se plimba pe străzile din localitate.

Un crocodil s-a plimbat pe străzile unui sat din statul indian Karnataka

Reptila gigantică a ieșit dintr-un râu ce se află în apropierea localității. Din clipul video se poate observa cum crocodilul se plimbă încet pe străzile localității, îndreptându-se spre una dintre case.

Un câine se repezește să abordeze reptila, însă la scurt timp renunță și se depărtează de animal. Crocodilul nici măcar nu i-a acordat atenție, iar după ce mai face câtiva pași, se lasă pe burtă și deschide larg gura plină cu dinți ascuțiți. Ramu Gouda, un oficial de la administrația pădurilor, a povestit că un locuitor a anunțat autoritățile joi.

Este prima dată când un crocodil intră în localitatea lor

După ce au ajuns pădurarii la fața locului, au decis că cea mai optimă soluție este să îndrume reptila să se îndrepte spre râu înapoi. În cele din urmă, aceștia au reușit. Locuitorii din statul Kogilban spun că este pentru prima dată când se ciocnesc cu o astfel de situație. Există câteva motive pentru care crocodilii își părăsesc mediul de trai.

Retail jobs

"Atacă vitele doar dacă sunt lângă mal sau ies să facă o baie de soare, pentru că sunt vietăți cu sânge rece", spune Ramu Gouda.

Oficialul spune că astfel de situații nu se întâlnesc atât de des, însă chiar și rar, acestea pot avea urmări grave deoarece crocodilii sunt animale răpitoare și pot ataca oamenii. În decembrie 2020, un băiat de 10 ani care ducea vitele la păscut în districtul Raichur, a fost atacat și ucis de un crocodil pe malul râului Krishna. Victima era însoțită de alți șase copii.

#WATCH Karnataka | A crocodile found strolling through Kogilban village in Dandeli. Later, forest officials rescued the crocodile & released it into the river. pic.twitter.com/2DDk7JuOB8— ANI (@ANI) July 1, 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.