Canada se confruntă cu temperaturi excesiv de calde în acest sezon. Canicula a devenit insuportabilă și pentru animale, nu doar pentru oameni.

O ursoaică și puii săi s-au răcorit într-o piscină

În această vară, Canada se confruntă cu temperaturi destul de ridicate. În unele zone, maximele zilei au ajuns la 47 de grade. Recordul de temperatură de până acum a fost înregistrat pe 5 iulie 1937 (45 de grade Celsius), iar în aceste zile a fost înregistrată o nouă cea mai mare temperatură din ultimii 84 de ani.

Căldurile excesive sunt insuportabile atât pentru oameni, cât și pentru animale. Recent, o ursoaică împreună cu puii săi s-au bălăcit într-o piscină. Animăluțele au intrat în curtea unei case din Canada pentru a se răcori, conform BFMTV.

„Oaspeții” au fost filmați, iar clipul video a ajuns viral pe internet.

Urșii sunt tot mai curajoși

În ultima perioadă, urșii parcă au dat năvală peste oameni. Atât în străinante, cât și în România, urșii au ieșit din păduri și au coborât în sate, punând groaza și frica pe localnicii care se întâlnesc cu animalele.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.