Grecia a actualizat condițiile de acces în țară. Se mențin toate măsurile de prevenție și de izolare socială aflate în vigoare până la data de 03.07.2021, noi măsuri urmând a fi anunțate în funcție de evoluțiile situației epidemiologice.

Pentru cursele aeriene interne măsurile se prelungesc până la data de 05.07.2021.

În intervalul 26.06–03.07.2021, intrarea pe teritoriul Republicii Elene este permisă în continuare, tuturor persoanelor care prezintă rezultatul unui test rapid, efectuat în statul de proveniență ori în cel de tranzit, nu mai vechi de 48 de ore de la data prelevării.

Această măsură este valabilă pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani împliniți. Rezultatul acestui test NU poate fi substituit cu cel al testului rapid care se efectuează aleatoriu după intrarea în Grecia, măsura fiind valabilă în continuare

Persoane vaccinate pot intra, în continuare, în țară. Noutatea noilor reglementări vizează faptul că statul elen acceptă acum și testele rapide.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.