Un bloc de lângă Miami Beach s-a prăbușit astăzi. Imobilul s-a năruit parțial, iar salvatorii au intervenit de urgență pentru a scoate victimele aflate sub dărâmături.

Un bloc din Miami s-a prăbușit parțial

O clădire cu 11 etaje s-a prăbuşit parţial în această dimineață în Miami, în sudul Floridei. Autoritățile desfășoară operațiunea de salvarea a victimelor care se află captive sub dărâmături.

Peste 80 de unităţi de salvare au venit la fața locului. Martorii susțin că au auzit țipetele disperate ale victimelor de sub plăcile de beton. Salvatorii încearcă din toate puterile să ajungă la persoanele care au fost prinse de dărâmăturile blocului.

Victimele blocului prăbușit

Până la moment nu se cunoaște un număr fix al victimelor sau dacă există morți în urma acestui incident, însă se presupune că pierderile ar fi mari.

Autoritățile nu au oferit detalii despre cauza prăbușirii imobilului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.