Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au făcut publice regulile care se vor aplica spectatorilor care vor asista la competiţie. Jocurile Olimpice se desfăşoară în perioada 23 iulie – 8 august.

Reguli noi la Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Preşedinta Comitetului Tokyo-2020, Seiko Hashimoto, a afirmat că unele reguli pentru spectatori sunt absolut necesare pentru ca competiţia să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Organizatorii Jocurilor Olimpice au hotărât să admită 10.000 de spectatori, însă Seiko Hashimoto a precizat că aceștia vor trebui să respecte unele reguli dacă vor să vizioneze competiția din tribune. În Japonia, spectatorii vor trebui să respecte o serie de reguli stricte.

Lista regulilor pentru spectatorii Jocurilor Olimpice

Orice persoană care înregistrează o temperatură a corpului de peste 37,5 grade, în timpul a două verificări separate, nu va avea acces pe stadion. De asemenea, persoanele care tuşesc sau nu poartă mască la fel nu vor putea intra. Partea proastă este că persoanele care nu vor putea intra nici nu vor putea să-și restituie banii.

Retail jobs

Spectatorii îi vor putea aplauda pe sportivi de pe loc, orice contact direct cu alți spectatori sau chiar sportivii este interzis. Aceştia nu vor putea să ceară autografe şi nu vor putea „să exprime sprijin verbal”, să fluture steguleţe, panouri sau să se angajeze în „orice formă de aclamaţie”. O altă regulă este legată de băuturile alcoolice. Acestea sunt strict interzise, „pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”.

„Oamenii pot simţi bucurie în inimile lor, dar nu pot fi zgomotoşi şi trebuie să evite mulţimile. Depunem mult efort în a găsi un nou mod de a sărbători”, a spus Seiko Hashimoto.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.