Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au făcut publice regulile care se vor aplica spectatorilor care vor asista la competiţie. Jocurile Olimpice se desfăşoară în perioada 23 iulie – 8 august.

Reguli noi la Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Preşedinta Comitetului Tokyo-2020, Seiko Hashimoto, a afirmat că unele reguli pentru spectatori sunt absolut necesare pentru ca competiţia să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Organizatorii Jocurilor Olimpice au hotărât să admită 10.000 de spectatori, însă Seiko Hashimoto a precizat că aceștia vor trebui să respecte unele reguli dacă vor să vizioneze competiția din tribune. În Japonia, spectatorii vor trebui să respecte o serie de reguli stricte.

Lista regulilor pentru spectatorii Jocurilor Olimpice

Orice persoană care înregistrează o temperatură a corpului de peste 37,5 grade, în timpul a două verificări separate, nu va avea acces pe stadion. De asemenea, persoanele care tuşesc sau nu poartă mască la fel nu vor putea intra. Partea proastă este că persoanele care nu vor putea intra nici nu vor putea să-și restituie banii.

Spectatorii îi vor putea aplauda pe sportivi de pe loc, orice contact direct cu alți spectatori sau chiar sportivii este interzis. Aceştia nu vor putea să ceară autografe şi nu vor putea „să exprime sprijin verbal”, să fluture steguleţe, panouri sau să se angajeze în „orice formă de aclamaţie”. O altă regulă este legată de băuturile alcoolice. Acestea sunt strict interzise, „pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”.

Citeste si:
Cele mai importante reguli când mergi la prima întâlnire
Cele mai importante reguli...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Oamenii pot simţi bucurie în inimile lor, dar nu pot fi zgomotoşi şi trebuie să evite mulţimile. Depunem mult efort în a găsi un nou mod de a sărbători”, a spus Seiko Hashimoto.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.