Autoritățile italiene au confiscat un ou de dinozaur în aeroportul Bergamo, acesta fiind expediat din Malaezia. Potrivit autorităților, destinatarul a renunțat la pachet de bună voie și oul a fost transferat statului italian.

Într-o postare pe Facebook, autorităţile au declarat că oul a fost găsit pe aeroportul din Bergamo, într-un pachet trimis din Malaezia.

„Ca parte a controalelor vamale asupra mărfurilor de comerţ destinate combaterii importului ilegal de mărfuri, am găsit un ou fosil autentic în interiorul unui pachet. Această descoperire a fost însoţit de un certificat de provenienţă emis de o organizație despre care s-a constatat ulterior că este inexistentă”, notează autorităţile italiene.

Oul a fost dat către Ministerul Patrimoniului Cultural şi identificat ca provenind dintr-un Shunosaurus. Cercetătorii spun că Shunosaurus este una dintre cele mai mari specii care au trăit vreodată pe Pământ.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.