Netflix și-a lansat primul său magazin online. Acesta conține produse inspirate de serialele difuzate de platforma de streaming.

Netflix a lansat primul magazin online

Pe rafturile sale virtuale se găsesc, pentru început, tricouri şi hanorace cu sigla Yasuke şi Eden, două serii animate.

Magazinul va oferi de asemenea articole vestimentare şi decorative inspirate de serialul "Lupin", concepute în colaborare cu Muzeul Luvru, potrivit unui comunicat al grupului californian.

Produse în ediție limitată

La cinci luni după ce a devenit unul dintre marile succese ale anului 2021, "Lupin" revine vineri pe micile ecrane, spre marea bucurie a fanilor îngrijoraţi de soarta eroului lor, informează Agerpres.

"Netflix.shop va propune cu regularitate produse exclusive în ediţie limitată, selectate atent", a declarat vicepreşedintele Josh Simon. Site-ul de vânzări va fi extins şi în alte ţări în afară de Statele Unite în următoarele luni, a adăugat el.

Retail jobs

Platforma de streaming

Netflix, Inc. este o companie americană, fondată în 1997 de către Reed Hastings și Marc Randolph. Netflix a lansat aproximativ 126 de seriale originale și filme în 2016, mai mult decât orice altă rețea sau canal de televiziune. În aprilie 2018, Netflix a avut 125 de milioane de abonați din întreaga lume. În anul 2017, Netflix a avut un profit net de 559 milioane de dolari.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.