Furt incredibil în oraşul Freiburg, în sud-vestul Germaniei. Hoții au furat circa 900 de kilograme de cireșe dintr-o livadă.

900 de kilograme de cireșe au fost furate dintr-o livadă

Dintr-o livadă din sud-vestul Germaniei au fost furate în jur de 900 de kilograme de cireșe. Poliţia a estimat pagubele la peste 5.000 de euro (6.090 de dolari). Anchetatorii cred că este vorba de mai mulţi hoţi cu cunoştinţe agricole, care au operat vineri şi sâmbătă.

Recent s-a început sezonul cireșelor, iar fructele sunt destul de populare la tarabele de la piață sau în supermarkete. Prețul lor însă, a rămas la fel de „gras”.

Cireşele trebuie scuturate din copaci şi vândute rapid sau făcute rachiu (scnapps), altfel se strică, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei. Cantităţi mari de produse agricole - cartofi, mere, vin, fân şi paie - au fost furate în mod repetat în aceeaşi regiune anul trecut, potrivit Agerpres.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.