O tânără în vârstă de doar 17 ani din SUA s-a luptat la propriu cu un urs care se urcase pe gardul casei sale. Aceasta încerca cu disperare să își apere câinii din curte de animalul masiv.

O adolescentă s-a încăierat cu un urs pentru a-și salva câinii

Incidentul a avut loc în California, SUA. Hailey Morinico a ieșit într-un suflet din casă, după ce a văzut că un urs s-a urcat pe gardul casei sale. Tânăra s-a repezit asupra animalului și l-a împins de pe gard pentru a-și proteja câinii din curte. Aceasta a fugit repede în casă împreună cu patrupezii săi.

Întreg momentul a fost surprins de camera de supraveghere din curtea casei ei, iar filmulețul a fost publicat pe rețelele de socializare, unde a strârnit un val de reacții. Din imagini se observă cum un urs împreună cu doi pui stau pe gardul curții tinerei. Animalul devine agresiv în momentul în care câinii încep să latre și să-l atace pe urs.

Moment devenit viral

Mama adolescentei a spus că acest incident este unul dintre cele mai înfricoșătoare din viața ei. La scurt timp, fata a făcut public un clip video pe TikTok în care a povestit cu lux de amănunte întâmplarea. Adolescenta a spus că l-a împins pe urs suficient de tare încât să îl facă să își piardă echilibrul și să cadă de pe gard, timp în care și-a luat câinii de acolo. Fata s-a ales doar cu un deget luxat.

@tempurashrimp

Reply to @cynthiaromeroo #greenscreen STORY TIME ABOUT THE BEAR if u have questions I’ll answer in the comments :)♬ original sound secks haver 😎


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.