Franța anunță o relaxare a restricțiilor. Astfel, Cafenelele, cinematografele şi muzeele se redeschid, iar restaurantele se deschid la doar 50% din capacitate. Vestea a fost îmbucurătoare atât pentru antreprenori, cât și pentru cetățeni.

Timp de de şase luni, francezii au fost ținuți departe de cafene și restaurante. De miercuri, însă, toate cafenelele, restaurantele, cinematografele şi muzeele din Franţa se redeschid.

„Vin la cafeneaua asta din 2000, sau poate chiar din 1998. Eram aici când am trecut la moneda euro. A fost cu mult timp în urmă. Ei aveau încă abacul, se descurcau cam greu cu numerele! Abia aştept să mă întorc”, a spus Vincent.

Vestea a fost o fericire şi pentru antreprenorii din Franţa.

„Va fi o mare plăcere că toţi clienţii noştri obişnuiţi se vor întoarce şi vom recupera frumos tot timpul pierdut. Sperăm că vremea va fi de partea noastră în curând, astfel încât să putem extinde terasa până la Champs-Elysées”, a declarat Martial, managerul unui restaurant din Paris.

Citeste si:
Bulgaria renunță la obligativitatea purtării măștilor în unele...
Bulgaria renunță la...

După decizia autorităților, localurile au început pregătirile pentru a-și putea întâmpina clienții după o lungă perioadă de interdicții.

„Am fost informaţi cu privire la protocolul de sănătate consolidat care ne obligă să aplicăm reguli foarte precise, cum ar fi distanţarea socială şi limitarea numărului de clienţi, atât la exterior, cât şi în interior, atunci când vom redeschide”, a explicat Jerome Haeffelin, proprietarul unui restaurant, potrivit Mediafax.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.