Două fete din Rusia au dat foc la 195 de tone de paie, provocând daune extinse, în timp ce încercau să realizeze un videoclip pe TikTok.

Poliţia a declarat în dimineaţa zilei de sâmbătă că incendiul a scăpat de sub control după ce mai multor fire de paie li s-a dat foc.

Aproximativ 195 de tone de paie ar fi ars într-o zona rurală nu departe de oraşul Perm, la circa 1.200 de kilometri est de Moscova.

Cele două fete au fugit după ce încercările lor de a stinge incendiul au eşuat. Ele au recunoscut la poliţie că încercau să realizeze un videoclip pe TikTok când s-a produs incidentul.

Autorităţile le-au spus fetelor că, pe lângă faptul că au provocat daune extinse, şi-au pus viaţa în pericol în încercarea de a realiza videoclipul, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.