Corul bisericii din SUA a devenit de mulți ani o atracție pentru turiști, dar și pentru localnici. Conducerea bisericilor au fost nevoite să se adapteze pandemiei și astfel, au introdus slujbele cu transmisiune live. Pastorii spun însă că tehnologia nu va putea înlocui conexiunea dintre oameni.

În timpul pandemiei, bisericile au fost și ele afectate de restricții. Dacă în România au fost organizate slujbe afară, în Statele Unite, pastorii au venit cu idei moderne. O biserică penticostală din Harlem a venit cu o soluție ingenioasă pentru a nu pierde legătura dintre oameni și biserică.

Reprezentanții bisericii au introdus studii biblice online, întâlniri viruale între pastori și credincioși și slujbe transmise live. Corurile bisericiilor din Harlem sunt vestite în toată lumea și sunt o atracție majoră pentru turiști.

Chiar și prin această metodă, pastorii spun că nicio platformă online nu va putea înlocui legătura dintre oameni. Oamenilor le este dor să fie împreună și să cânte, să se îmbrățișeze și să roage, potrivit alephnews.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.