Corul bisericii din SUA a devenit de mulți ani o atracție pentru turiști, dar și pentru localnici. Conducerea bisericilor au fost nevoite să se adapteze pandemiei și astfel, au introdus slujbele cu transmisiune live. Pastorii spun însă că tehnologia nu va putea înlocui conexiunea dintre oameni.

În timpul pandemiei, bisericile au fost și ele afectate de restricții. Dacă în România au fost organizate slujbe afară, în Statele Unite, pastorii au venit cu idei moderne. O biserică penticostală din Harlem a venit cu o soluție ingenioasă pentru a nu pierde legătura dintre oameni și biserică.

Reprezentanții bisericii au introdus studii biblice online, întâlniri viruale între pastori și credincioși și slujbe transmise live. Corurile bisericiilor din Harlem sunt vestite în toată lumea și sunt o atracție majoră pentru turiști.

Chiar și prin această metodă, pastorii spun că nicio platformă online nu va putea înlocui legătura dintre oameni. Oamenilor le este dor să fie împreună și să cânte, să se îmbrățișeze și să roage, potrivit alephnews.ro.

Citeste si:
Un farmacist din SUA a încercat să distrugă sute de doze de vaccin...
Un farmacist din SUA a...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.