Regina Elisabeta a Marii Britanii a prezentat prioritățile guvernului în Parlamentul britanic. În discursul de aproape 10 minute, a amintit 30 de legi pe care miniștrii le vor adopta la anul. Noul program include o serie de proiecte preluate din sesiunea anterioară a Parlamentului, încheiată în aprilie.

Prioritatea guvernului nostru este să pregătească o redresare națională post-pandemie. Guvernul va proteja sănătatea națiunii, prin continuarea programului de vaccinare. Pacienții vor primi îngrijiri adaptate și de prevenție, mai aproape de case“, a transmis Regina Elisabeta.

Și pentru că a fost primul eveniment oficial al reginei de la moartea Prințului Philip, apariția ei nu putut trece neobservată. Regina a fost îmbrăcată cu un costum în nuanțe lila și a purtat câteva bijuterii impresionante, printre care un safir vechi de mai bine de 800 de ani.

Lila-ul este una dintre culorile în tendințe, dar, în același timp, este una dintre culorile de doliu din cutuma regală. Este una dintre combinațiile de violet și mov-închis. Deci a avut și semnificația aceasta. Dar ea se decide în funcție de vreme, de comoditate și de ceea ce are la dispoziție“, explică Alastair Bruce, expert regal.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.