Trei persoane au fost împușcate de o elevă de 12 ani care a venit la școală cu un pistol și a deschis focul, fiind imobilizată în cele din urmă de către un profesor. Incidentul a avut loc la o școală generală din orașul Rigby, Idaho, cele trei persoane scăpând cu viață.

Fata, elevă în clasa a șasea, se afla pe holul școlii joi dimineața când a scos pistolul din rucsac și a început să tragă, două persoane fiind rănite. Apoi a fugit în curte, unde a rănit o a treia persoană.

În cele din urmă, un profesor a reușit să o dezarmeze și a ținut-o imoblizată până la sosirea poliției, relatează Sky News.

Unul dintre elevi, Yandel Rodriguez, 12 ani, a povestit: „Mă aflam împreună cu colegii mei în clasă, cu profesorul. Abia intrasem la ore și lucram când, brusc, s-a auzit un zgomot puternic, apoi încă două și mai puternice”.

„S-au auzit țipete, iar profesorul nostru a ieșit să verifice ce se întâmplă și a văzut urme de sânge”.

Citeste si:
Un farmacist din SUA a încercat să distrugă sute de doze de vaccin...
Un farmacist din SUA a...

Cei trei răniți, doi elevi și un angajat al școlii, nu ar avea răni atât de grave încât să le pună viața în pericol.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.