Soții Gates și-au anunțat divorțul zilele trecute, iar Melinda a declarat că relația dintre cei doi este „ruptă iremediabil” și că nu va exista o împăcare.

„Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria noastră şi ca uniunea noastră maritală să se încheie la data pe care am trecut-o în acordul nostru de separare", notează avocaţii Melindei Gates în acest document, citat de postul de televiziune NBC.

În acest text, Melinda asigură că „nu este necesară întreţinerea conjugală" şi că actul de separare va determina împărţirea proprietăţilor lor. Bill şi Melinda Gates au anunţat luni că divorţează după o căsnicie de 27 de ani, în care au pus bazele uneia din cele mai importante organizaţii caritabile din lume.

„Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre", au explicat cei doi într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Bill şi Melinda Gates, care au împreună trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill &Melinda Gates Foundation, având ca misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se arată în comunicat.

Nu se ştie ce impact va avea acest divorţ asupra Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, deşi CEO-ul de multă vreme al organizaţiei este Mark Suzman, în timp ce Bill şi Melinda au fost administratori alături de Warren Buffet. Fundaţia, înfiinţată în anul 2000, a devenit una dintre cele mai importante organizaţii filantropice din lume, având fonduri de aproape 50.000 de miliarde de dolari.

Citeste si:
4 lucruri pe care ar trebui să le faci pentru partenerul tău în...
4 lucruri pe care ar trebui...

Anul trecut, Bill Gates a renunţat la postul său de consilier la Microsoft, compania fondată de el în 1975 împreună cu Paul Allen, pentru a se dedica actelor de caritate, informează AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.