După o lungă perioadă de închidere din cauza restricțiilor, Turnul din Pisa s-a redeschis vizitatorilor. Turiștii pot cumpăra un bilet ce are o valabilitate de un an și pot vizita întreg complexul. Biletul permite turiștilor să revină ori de câte ori îți doresc în decursul unui an.

Turnul înclinat din Pisa a fost redeschis pentru vizitatori. Aproximativ 500 de bilete s-au vândut până acum.

„A fost cu adevărat emoţionant să văd atât de mulţi oameni aici, în această piaţă, după atât de mult timp, în afară de pauza din iulie şi august, acesta este în sfârşit un nou început”, a declarat Roberto Cela, director tehnic al Operei della Primaziale Pisana, potrivit AP.

Acum, turiştii se pot bucura de un bilet unic, care este valabil un an. El oferă vizitatorilor şansa de a vedea întreg complexul.

„Deci, acest bilet, un singur bilet care, în realitate, pune multe lucruri laolaltă, include Piazza del Duomo cu patru monumente şi două muzee, care sunt importante şi necesită timp, aşa că am venit cu ideea de bilete care să le permită vizitatorilor să revină”, a spus Roberto Cela.

Citeste si:
Machu Picchu se redeschide pentru vizitatori luni
Machu Picchu se redeschide...

Turnul înalt a fost construit în 1173 şi a început să se aplece de îndată ce a fost finalizat. Însă, în anul 1964, din motive de siguranţă, turnul a fost închis publicului pentru restaurare şi restructurare. El a fost deschis din nou în anul 2001, menționează Mediafax.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.