O cofetărie din Ungaria a lansat o gamă de produse inspirate de vaccinurile împotriva coronavirusului. Mousse-urile sunt decorate cu straturi colorate de jeleu, iar fiecare culoare reprezintă un vaccin Covid-19.

La patiseria familiei Sulyan din oraşul Veresegyhaz, la nord-est de Budapesta, singura îngrijorare pe care oamenii ar putea să o aibă este cea de a decide ce fel de mousse doresc. Stratificate cu topping-uri colorate din jeleu, prezentate în pahare mici şi cu seringi decorative deasupra.

Fiecare culoare a jeleului reprezintă un vaccin COVID-19: galben deschis pentru AstraZeneca şi un galben uşor mai închis pentru Sinopharm, verde pentru Pfizer, portocaliu pentru Sputnik V şi albastru pentru Moderna.

Iniţiativa familiei Sulyan vine într-un moment în care milioane de maghiari sunt îndemnați să se înscrie pentru vaccinare şi oamenii dezbat continuu beneficiile fiecărui vaccin lansat pe piaţă, potrivit digi24.ro.

„Aici oamenii au de ales, nu există înregistrări, nu există efecte secundare", a declarat Katalin Benko, cofetar de la patiseria Sulyan, adăugând că intenţia nu era să promoveze un anumit timp de vaccin.

Citeste si:
Ungaria ar putea ridica restricțiile la finalul lunii mai
Ungaria ar putea ridica...

„Oricine le poate încerca, deoarece singurul efect secundar posibil ar fi un zâmbet pe faţă", a spus ea.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.