O cofetărie din Ungaria a lansat o gamă de produse inspirate de vaccinurile împotriva coronavirusului. Mousse-urile sunt decorate cu straturi colorate de jeleu, iar fiecare culoare reprezintă un vaccin Covid-19.

La patiseria familiei Sulyan din oraşul Veresegyhaz, la nord-est de Budapesta, singura îngrijorare pe care oamenii ar putea să o aibă este cea de a decide ce fel de mousse doresc. Stratificate cu topping-uri colorate din jeleu, prezentate în pahare mici şi cu seringi decorative deasupra.

Fiecare culoare a jeleului reprezintă un vaccin COVID-19: galben deschis pentru AstraZeneca şi un galben uşor mai închis pentru Sinopharm, verde pentru Pfizer, portocaliu pentru Sputnik V şi albastru pentru Moderna.

Iniţiativa familiei Sulyan vine într-un moment în care milioane de maghiari sunt îndemnați să se înscrie pentru vaccinare şi oamenii dezbat continuu beneficiile fiecărui vaccin lansat pe piaţă, potrivit digi24.ro.

„Aici oamenii au de ales, nu există înregistrări, nu există efecte secundare", a declarat Katalin Benko, cofetar de la patiseria Sulyan, adăugând că intenţia nu era să promoveze un anumit timp de vaccin.

Retail jobs

„Oricine le poate încerca, deoarece singurul efect secundar posibil ar fi un zâmbet pe faţă", a spus ea.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.