India a depăşit, luni, Brazilia la numărul de cazuri de COVID-19, situându-se pe locul al doilea în lume după Statele Unite.

Luni au fost înregistrate 168.912 cazuri noi, conform datelor Ministerului Sănătăţii de la New Delhi, marcând a şasea creştere record într-o săptămână. Bilanţul total este de 13,5 milioane de cazuri. Numărul deceselor a crescut treptat, ajungând în total la 170.179. Luni au fost raportate 904 decese.

Cel mai afectat stat al Indiei, Maharashtra, a raportat 63.294 de cazuri noi. Statul se confruntă cu o insuficienţă a cilindrelor cu oxigen şi a paturilor dotate cu ventilatoare la ATI, a transmis agenţia de presă NDTV.

Cel mai mare bilanţ după Maharashtra a fost înregistrat în statul central Uttar Pradesh şi în capitala naţională New Delhi.

Citând surse guvernamentale, NDTV a relatat că atât Maharashtra, care are drept capitală centrul financiar Mumbai, cât şi New Delhi se gândesc foarte serios la impunerea carantinei la nivel statal.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.