Înaltpreasfințitul Dalai Lama, lider spiritual tibetan, i-a transmis un mesaj de condoleanțe reginei Elisabeta a II-a, după moartea soțului său, printul Philip, ducele de Edinburgh.

„Îmi pare rău să aflu trista veste că soţul dumneavoastră, Înălţimea Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, a murit. Mă voi ruga pentru el şi transmit condoleanţe Alteţei Voastre Regale şi familiei voastre în acest moment dureros”, a scris Dalai Lama.

Pe măsură ce ne amintim cu toții de el, ne putem bucura că a trăit o viață semnificativă” a mai scris laureatul premiului Nobel pentru pace.

Acesta i-a scris și prințului Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a și moștenitorul tronului Regatului Unit: „I-am scris mamei tale, Majestatea Sa Regina, oferindu-mi condoleanțele în aceste momente triste. Ca cineva care te consideră un prieten drag, respectat, aș dori, de asemenea, să îți ofer condoleanțe mele Alteței Voastre Regale și familiei tale”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.