The Weeknd a anunțat pe contul său oficial de Instagram că va dona 1 milion de dolari în sprijinul eforturilor de ajutorare întreprinse pentru Etiopia, afectată de conflictul dintre guvernul de la Addis Abeba şi regiunea Tigray.

The Weeknd, pe numele real Abel Makkonen Tesfaye, şi-a anunţat donaţia duminică, pe Instagram, incurajându-i şi pe alţii să îi urmeze exemplul: „Mi se frânge inima pentru poporul meu din Etiopia, având în vedere că civili nevinovaţi, de la copii la bătrâni, sunt ucişi fără milă şi sate întregi sunt strămutate din cauza fricii şi a distrugerilor. Voi dona 1 milion de dolari pentru a oferi 2 milioane de meniuri prin Programul Alimentar Mondial al Naţiunilor Unite şi îi încurajez pe cei care pot să doneze de asemenea”.

Născut în Canada într-o familie etiopiană, The Weeknd a crescut vorbind amharic (limba oficială din Etiopia), potrivit news.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.