Clubul din Palm Beach (Florida) al lui Donald Trump, Mar-a-Lago, a fost închis parţial după cazuri de COVID-19 în rândul personalului, au informat vineri media americane.

Fostul preşedinte republican locuieşte la Mar-a-Lago de când a părăsit Casa Albă, la 20 ianuarie.

Donald Trump a avut COVID-19 la începutul lunii octombrie şi a fost internat în spital pentru câteva zile. El şi soţia sa, Melania, au fost vaccinaţi în secret în ianuarie.

„Deoarece unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi recent pozitiv la COVID-19, suspendăm temporar serviciile de la Beach Club şi Dining Room", a indicat conducerea clubului într-un e-mail citat de Washington Post.

Numărul de persoane infectate nu a fost precizat.

Alte servicii rămân deschise în club, a subliniat conducerea acestuia, adăugând că s-au luat „toate măsurile adecvate în acord cu directivele" autorităţilor federale sanitare pentru dezinfectarea spaţiilor.

Comitatul Palm Beach a trimis clubului un avertisment în ianuarie, după apariţia unor fotografii care arătau că oaspeţii nu au purtat măşti la o petrecere de Anul Nou.

Retail jobs

Clubul este programat să găzduiască o serie de evenimente la reuniunea de primăvară a Comitetului Naţional al Partidului Republican (RNC) din Florida luna viitoare, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.