Disneyland Resort intenţionează să redeschidă Disneyland Park şi Disney California Adventure Park de la data de 30 aprilie 2021, la o capacitate limitată, după peste un an în care acestea au fost închise din cauza pandemiei de COVID-19.

Disneyland Resort a precizat că 10.000 de membri ai personalului se vor întoarce la lucru pe măsură ce pregătirile pentru revenirea vizitatorilor sunt încheiate.

În ziua redeschiderii, Disneyland Resort va invita personalul şi membrii comunităţii locale să fie primii oaspeţi ai parcului tematic.

Hotelurile din Disneyland Resort intenţionează la rândul lor să se redeschidă treptat.

Disney's Grand Californian Hotel & Spa urmează să se redeschidă la 29 aprilie 2021, la o capacitate limitată.

Vilele Disney Vacation Club din cadrul Disney's Grand Californian Hotel & Spa îşi vor primi din nou oaspeţii începând de la 2 mai, iar Disney's Paradise Pier Hotel şi Disneyland Hotel se vor redeschide la o dată ulterioară.

Disneyland Resort a declarat că va gestiona afluxul de vizitatori cu ajutorul unui nou sistem de rezervări, accesul în parcuri fiind posibil doar în urma unei rezervări.

Retail jobs

Rezervările la parcurile tematice vor fi în număr limitat şi, până la o nouă notificare, doar locuitorii din California le pot vizita, în conformitate cu actualele restricţii impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, conform Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.