Berlin Club Commission, reprezentantul celor 300 de cluburi din capitala Germaniei, a prezentat miercuri un plan strategic pentru redeschidere.

Planul conţine strategii precum testarea rapidă COVID-19, gratuită în baza biletului, sau colectarea de date referitoare la numărul vizitatorilor cu ajutorul unei aplicaţii dedicate. Toate scenariile ghidului vor fi testate printr-un eveniment pilot, respectiv un mic concert organizat pe 27 Martie.

Biletul, achiziţionat de pe site-uri de specialitate, va fi trimis prin e-mail, unde se vor transmite date de identificare mai clare. Împreună cu biletul, oamenii vor primi informaţii legate de centrele de testare certificate. Testele se vor face cu cel mult 12 ore înainte de eveniment. Dacă rezultatul e pozitiv, preţul biletului va fi rambursat.

Strategia de redeschidere face parte dintr-un program pilot lansat chiar de guvernul din Berlin în colaborare cu unele dintre cele mai sonore nume ale culturii germane. Astfel va putea fi aplicat şi în spaţiile cuturale din Germania, potrivit mediafax.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.