Madridul a început imunizarea profesorilor sub 55 de ani cu AstraZeneca. Următorii sunt angajații serviciilor de urgență, sub același prag de vârstă.

Peste o mie de persoane sunt așteptate mâine la vaccinare, într-un spital spaniol.

„Oamenii pot fi kinetoterapeuți, podologi, personal medical și de asemenea și profesori. Cu toate acestea, există mulți oameni cu vârste cuprinse între 55 și 65 de ani care au nevoie de vaccin. Așteptăm să vedem ce vom face în privința lor”, a precizat Virgina Real, asistentă medicală.

În același spital din Madrid, pacienții bolnavi de COVID se bucură de spectacole muzicale. Doi tineri artiști le cântă scurte recitaluri din compozițiile lui Mozart.

„Ei trec acum printr-un moment atât de dificil din cauza acestui virus. Vrem să oferim o mână de ajutor, în special celor care sunt aici și le este greu. Un pic de muzică bucură întotdeauna sufletul”, a mărturisit Samuel Palomino, violonist, citat de alephnews.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.