Mai mulţi crocodili se află în libertate după ce au evadat de la o fermă din Africa de Sud.

Crocodilii, de vârstă tânără, măsurând între 1,2 şi 1,5 metri, au scăpat miercuri prin gardul de sârmă al unei ferme situate în apropierea oraşului Bonnivale, din provincia Western Cape, a declarat Petro van Rhyn, purtătoarea de cuvânt a agenţiei guvernamentale pentru conservarea mediului Cape Nature.

Cape Nature i-a avertizat pe locuitori să nu se apropie de râul Breede, aflat nu departe de fermă, până la capturarea tuturor reptilelor fugare.

„Evident, sunt foarte, foarte periculoşi. Sunt animale sălbatice chiar dacă au fost crescute în captivitate. Oamenii nu trebuie să se apropie de ei şi trebuie să rămână departe de râu până când sunt capturaţi toţi", a precizat van Rhyn.

O amplă operaţiune de capturare a reptilelor a fost demarată cu participarea Cape Nature, proprietarului fermei, poliţiei şi proprietarilor de terenuri din apropiere, a adăgat purtătoarea de cuvânt.

Până în prezent au fost recuperaţi 27 de crocodili, însă un număr necunoscut se află încă în libertate, a precizat ea, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.