Cântăreţul american Stevie Wonder a anunţat că se va muta în Ghana din cauza situaţiei politice din Statele Unite.

„Aș vrea să văd această națiune zâmbind din nou și aș vrea să văd asta înainte de a călători spre Ghana, unde mă voi muta”, a spus Stevie Wonder într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey, preluat de Știrile ProTV.

„Nu vreau să-i văd pe copiii copiilor copiilor mei că trebuie să spună: ‘Vă rog să mă respectați, vă rog să știți că sunt important, vă rog să mă prețuiți’. Ce-i asta?”, a adăugat artistul.

Nu este pentru prima data când interpretul pieselor ”You Are the Sunshine of My Life” și “I Just Called to Say I Love You” amenință că va părăsi SUA. În 1994, Stevie Wonder a afirmat că în Ghana se simte un spirit al comunității mult mai puternic decât în America.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.