Mai multe țestoase eșuate din cauza frigului pe coastele din Texas sunt salvate de localnici.

Mai mulți localnici, printre care și unii care nu au căldură sau alte facilități de bază în case din cauza gerului aspru, salvează țestoasele marine eșuate pe coastele „amorțite de frig”, ducându-le într-un oraș turistic din sudul Texasului.

Ed Caum, directorul executiv al South Padre Island Convention and Visitors Bureau, a declarat că oamenii ajung la centru cu camioane pline cu ţestoase, informează The Guardian, preluat de Mediafax.

Centrul menționat a început să primească țestoase luni, când un alt centru nu a mai făcut față numărului mare de broaște țestoase aduse.

După mult timp, oamenii din Texas se confruntă cu cea mai grea iarnă, temperaturile au coborât sub minus 20 de grade, viscolul este violent, iar ninsorile puternice.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.