Un incendiu major la o centrală electrică din sudul Iranului a fost provocat de o pisică, iar 10.000 de oameni au rămas fără energie electrică.

Pisica a reușit să intre într-o centrală situată pe insula Kharg și a reușit să ajungă la panoul electric, iar de acolo a fost doar un pas până la incendiu. Animalul a provocat un scurtcircuit, un cablu a luat foc, iar flăcările s-au extins, devenind un incendiu major, potrivit Digi24.

Felina a murit în incendiu.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările, însă centrala a fost închisă timp de câteva ore. 10.000 de oameni de pe insula Kharg au rămas fără curent electric.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.