Actorul şi fostul politician Arnold Schwarzenegger, cunoscut sub numele de "Terminator", a anunţat miercuri că s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Starul de la Hollywood, în vârstă de 73 de ani, a publicat o înregistrare video pe Twitter în care poate fi văzut stând într-o maşină la centrul de vaccinare de pe stadionul Dodgers din Los Angeles, înainte de a fi vaccinat.

„Astăzi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la coadă. Dacă eşti eligibil, alătură-te mie şi înscrie-te pentru a te vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”, a scris pe Twitter fostul guvernator al Californiei.

Republicanul Arnold Schwarzenegger a fost guvernator al Californiei în perioada 2003-2011.

În această vară a apărut într-un videoclip împreună cu patru dintre predecesorii şi succesorii săi în funcţie cerând populaţiei să poarte măşti. „Dacă porţi mască îi protejezi pe cei din jurul tău. Nu este o chestiune politică. Nu este o slăbiciune”, a spus Schwarzenegger, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2021 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.