Un angajat al Palatului Buckingham a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru furtul a zeci de medalii, fotografii cu autograf şi alte articole prețioase din palat, pe care le-a vândut la prețuri de nimic.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost declarat vinovat pentru furt, după ce poliţia a descoperit obiectele furate în urma unei percheziţii la apartamentul său din palat.

Angajatul a vândut din bunurile furate, inclusiv două medalii prestigioase şi un album foto al banchetului de stat oferit în onoarea preşedintelui SUA, Donald Trump.

Bărbatul condamnat lucra ca asistent în cadrul personalului de catering al palatului din anul 2015.

Unele dintre obiectele furate valorau între 10.000 şi 100.000 de lire sterline (13.500-135.000 dolari), precizează digi24.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.