Focurile de artificii din Sydney vor putea fi urmărite anul acesta doar la televizor, iar locurile în care se adunau zeci de mii de oameni vor fi pustii din cauza pandemiei.

Gladys Berejiklian, premierul statului New South Wales: „Există prea multe îngrijorări legate de cazuri (de infectare, n.red.) și de imposibilitatea identificării celor pe care-i numim intermediari, pentru a putea relaxa restricțiile. Inițial am rezervat locuri de-a lungul plajei pentru cadrele medicale din tot statul, ca să poată admira artificiile.

Din păcate, trebuie să anulăm acest lucru, este un risc prea mare. Le vom spune cadrelor medicale pe care le-am invitat că vom găsi o altă ocazie în timpul anului pentru a le demonstra recunoștința pentru ceea ce au făcut.

Reducem adunările publice de la 100, la 50 de persoane. Dacă vreți să faceți un grătar sau un picnic, o puteți face dacă sunteți cel mult 50, dar amintiți-vă că asta înseamnă să păstrați distanțarea fizică", potrivit Digi24.

Citeste si:
Valeriu Gheorghiță susține că peste 85% din personalul medical va...
Valeriu Gheorghiță susține că...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.