Polițiștii, vameșii și angajații Direcției Regionale de Mediu din Nisa au confiscat și distrus un transport de 1,2 tone cu mâncare, băutură și țigări primite de acasă de români și moldoveni din Franța.

Operațiunea majoră a fost desfășurată vineri.

Poliția din Nisa a observat de câteva luni că au reapărut vânzători stradali în apropierea bisericii rusești, un fel de piață ilegală care fusese desființată anterior. „Când am preluat funcția în 2017, am luat măsuri pentru a lupta împotriva acestor vânzări stradale, care tulbură ordinea publică, pentru că se fac în mijlocul străzii. Camioanele din țările estice s-au oprit o perioadă, dar de câteva luni au revenit. Prin urmare, am decis să acționăm", a declarat Richard Gianotti, șeful poliției municipale din Nisa.

Vehiculele din Moldova și România erau pline de mărfuri. Aproximativ 500 de pachete ilegale au fost descărcate. În interiorul mijloacelor de transport se aflau 234 de pachete de țigări de contrabandă, aproape 250 de litri de alcool, aspiratoare, scaune și 1,2 tone de alimente, potrivit France Bleu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2020 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.