O asistentă din Chattanooga, Tennessee, a leșinat după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID de la Pfizer.

În timpul livestreamului nostru, una dintre asistente care stătea de vorbă cu noi despre vaccin a început să aibă semne de amețeală și a leșinat. Din fericire un doctor era acolo și a prins-o”, a relatat WTVC-TV News.

Potrivit CDC, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, episodul nu este ceva neobișnuit. Leșinul se poate produce după diferite tipuri de vaccinare și este declanșat adesea de durere și anxietate.

Totul s-a petrecut într-un spital din Tennessee, când asistenta-șefă, Tiffany Dover dădea declarații presei după ce a fost vaccinată împreună cu alte câteva cadre medicale într-un eveniment transmis LIVE de presă pentru a promova vaccinul în SUA.

Asistenta, care primise vaccinul Pfizer cu aproximativ 17 minute înainte, a început să amețească, și-a cerut scuze și a leșinat, fiind prinsă de medicii care stăteau în apropierea ei.

M-a lovit de-odată, puteam să simt cum vine. M-am simțit puțin dezorientată, dar sunt bine acum și durerea de pe braț nu mai este. E normal pentru mine”, a declarat asistenta Dover.

Aceasta a spus presei că leșinul său nu are legătură cu vaccinul, ci cu toleranța ei scăzută la durere, leșinând de fiecare dată când simte un disconfort accentuat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Decembrie 2020 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.