Un pasionat de artă a oferit suma de 80.000 de euro pentru a putea admira de unul singur tabloul „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci, expus la muzeul Luvru din Paris.

În urma unei licitații, pasionatul de artă, rămas anonim a achitat 80.000 de euro pentru a o putea admira pe Mona Lisa de unul singur, informează Digi24.

Pe lângă ocazia de a o admira îndeaproape pe Gioconda, la licitaţia organizată de Christie's au mai fost oferite şi alte experienţe artistice, precum un tur privat al muzeului, cu directorul Jean-Luc Martinez pe post de ghid turistic.

Luvru este cel mai mare şi popular muzeu de artă din lume. Înainte de pandemia provocată de COVID-19, muzeul era vizitat de 10 milioane de turişti anual.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2020 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.