Autorităţile britanice au ridicat la maximum nivelul de alertă pentru Londra și localitățile din apropiere, informează Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Toate cele 32 de cartiere şi City of London şi părţi ale regiunilor Essex şi Hertfordshire începând de miercuri 16 decembrie, din cauza creşterii numărului de cazuri de infecţie cu coronavirus se află sub restricții severe.

Conform regulilor pentru acest nivel de alertă, nu sunt permise întâlnirile în spaţiile închise cu persoane din afara familiei şi nici adunări formate din mai mult de 6 persoane în spaţii exterioare precum parcurile, plajele sau zonele de agrement din afara oraşelor.

De asemenea, se închid restaurantele, puburile, cafenelele, hotelurile, pensiunile, campingurile şi casele de oaspeţi, locurile de joacă din spaţiile închise, sălile de distracţie (cazinouri, săli de bingo, cinematografe, teatre, săli de concerte).

Se recomandă evitarea călătoriilor în afara regiunii de rezidenţă cu excepţia celor necesare, în scop de muncă, educaţie sau tratament medical, precizează Agerpres.

Citeste si:
Bulgaria va face teste COVID-19 persoanelor care sosesc în țară
Bulgaria va face teste...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.