Președintele ales al SUA, Joe Biden, și vicepreședintele ales Kamala Harris au fost au fost desemați personalitățile anului de către revista Time.

Revista Time i-a desemnat pe cei doi democrați drept personalitățile anului 2020. Aceștia au învins alți trei finaliști: lucrătorii din domeniul sănătății alături de dr. Anthony Fauci, mișcarea pentru justiție rasială, precum și pe președintele Donald Trump, informează BBC, citat de Digi24.

„Echipa Biden-Harris reprezintă ceva istoric”, a postat Time pe Twitter.

„Pentru schimbarea poveștii americane, pentru că au arătat că forțele empatiei sunt mai mari decât furia divizării, pentru că au împărtășit o viziune a vindecării într-o lume îndurerată, Joe Biden și Kamala Harris sunt personalităție anului 2020 în Time”, a scris redactorul șef al revistei Edward Felsenthal.

Revista Time alege o persoană, un grup, o idee sau un obiect care, în bine sau în rău, a avut cel mai mare impact asupra evenimentelor pe parcursul ultimelor 12 luni, încă din anul 1927.

Citeste si:
Bucureștiul are mai puțini salariați față de finalul anului 2019
Bucureștiul are mai puțini...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.