Bob Dylan și Universal Music au parafat una dintre cele mai mari achiziţii din istoria muzicii. Compania a cumpărat drepturile de autor pentru toate piesele artistului, pentru o sumă care ajunge la câteva sute de milioane de dolari.

Bob Dylan și-a vândut toate cele 600 de piese, care acoperă o activitate de 60 de ani, informează Digi24. Suma nu a fost încă declarată oficial, însă se presupune că ar fi vorba despre 300 de milioane de dolari.

În vârstă de 79 de ani, Bob Dylan s-a lansat în muzică la începutul anilor 1960 şi a fost sursă de inspiraţie pentru nume grele precum The Beatles și David Bowie.

În urmă cu 4 ani, el a devenit primul compozitor laureat al premiului Nobel pentru Literatură.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2020 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.