Un muncitor imigrant din Filipine, cazat într-un hotel din Taiwan a fost amendat cu 3.500 de dolari pentru că a încălcat regulile carantinării cu 8 secunde.

Bărbatul a fost surprins de camerele de securitate ale hotelului stând pe hol timp de 8 secunde. Personalul a raportat incidentul la Departamentul Sănătății din oraș, care l-a amendat cu 100.000 de dolari taiwanezi, echivalentul a 3.500 de dolari americani, informează CNN.

Taiwanul este una dintre țările care a gestionat cel mai bine primul val al epidemiei, având reguli foarte stricte în ceea ce privește carantina. Oamenii aflați în carantină nu au voie sub nicio formă să iasă din camerele lor nici măcar pentru o secundă fără a fi amendați.

Insula cu 23 de milioane de oameni are până acum doar 716 cazuri de coronavirus și șapte decese, potrivit datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.