O persoană a murit și alte 227 sunt la spital după ce au fost infectate cu o boală necunoscută, în sudul statului indian Andhra Pradesh.

Medicii au declarat că majoritatea persoanelor infectate cu noua boală au avut o gamă largă de simptome, de la greață până la crize de convulsie și inconștiență, informează BBC.

Deși India este una dintre țările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, oficialii spun că nu este vorba despre o astfel de infectare în cazul persoanelor aduse la spital în acest weekend. Ministrul Sănătății din statul respectiv, Alla Kali Krishna Srinivas, a spus că toți pacienții au fost testați pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative.

Oamenii care s-au îmbolnăvit, în special copiii, au început să vomite, după ce s-au plâns de arsuri în zona ochilor. Unii dintre ei au leșinat sau au avut crize convulsive", a declarat un medic de la Spitalul guvernamental Eluru pentru ziarul Indian Express.

Ministrul Sănătății a spus că probele de sânge ale pacienților nu au evidențiat nicio urmă a unei infecții virale.

Am exclus contaminarea apei sau poluarea aerului drept cauză, după ce oficialii au vizitat zonele în care oamenii s-au îmbolnăvit", a spus el. „Este o boală misterioasă și doar analiza de laborator va dezvălui ce este."

Oficialii continuă să facă investigații cu privire la boala misterioasă.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.