Un bărbat din Italia a hotărât să meargă să se plimbe 450 de kilometri după ce s-a certat cu soția. Acesta a fost oprit de polițiștii care supravegheau aplicarea măsurilor de siguranță în orașul Fano.

După o ceartă cu soția, bărbatul în vârstă de 48 de ani a hotărât să iasă la „o plimbare”. Aceasta a durat aproximativ o săptămână, iar pe 1 decembrie bărbatul a fost găsit de polițiști, mergând pe marginea unui drum național la 2 dimineața, informează The Independent.

Bărbatul a fost găsit în orașul Fano, deși el este locuitor al provinciei Como, o regiune din nordul Italiei. Acesta a fost oprit de către autorități pentru încălcarea regulilor de carantinare, însă după ce i-au verificat datele personale, au constatat că bărbatul a fost dat dispărut de soția sa în urmă cu o săptămână.

Acesta era obosit, însă lucid și a declarat că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El a mai spus că a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum în călătoria sa, pe durata căreia a mers în medie 65 de kilometri în fiecare zi.

Soția acestuia, care a venit să îl ridice de la poliție, a confirmat că bărbatul a ieșit din casă după o ceartă, iar timp de o săptămână nu a știut nimic de el.

Citeste si:
Italia vrea să dea în judecată Pfizer pentru întârzierea livrării...
Italia vrea să dea în...

Bărbatul a fost amendat cu 400 de euro pentru că nu a respectat măsurile impuse de statul italian.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.